Konstellatsioonid Eestimaa südames

Loading Events

« All Events

Konstellatsioonid Eestimaa südames

november 21 @ 6:00 p.l. - 8:30 p.l.

Oled südamest oodatud avastama oma sisemaailma ning alateadvuses peidus olevaid varjatud valupunkte, mis mõjutavad sinu igapäevast elu ning ei võimalda sul leida oma rada.
Konstellatsioon aitab avastada erinevate probleemide (vaimse ja füüsilise tervisega seotud probleemid, suhetega-rahaga-meie elus korduvate mustritega, sõltuvustega jpt probleemide) juurpõhjused meie alateadvuse sügavustest. Alateadvusest tulevad vastused aitavad meil leida lahendused erinevatele probleemidele, väljakutsetele, küsimustele ja teemadele.
Kui sul tekkis huvi saada rohkem informatsiooni selle kohta, mis on konstellatsioon ning kuidas see toimub ja toimib, siis võid lugeda infot minu kodulehelt https://www.hingeelutuba.ee/konstellatsioon/ või küsida minult või lihtsalt tulla kohale ja kogeda. Eelnevaid teadmisi osalemiseks ei ole vaja.
Osaleda saab asendajana või lihtsalt vaatlejana, saades osa teiste individuaalsetest töödest – kõik, mis ka sind puudutab, mõjub sulle tervendavalt. Osalemine asendajana/vaatlejana on 5 eurot.
Sul on võimalus tellida endale isiklik konstellatsiooni töö, kus tegeletakse konkreetselt sinu probleemi/küsimuse/teema lahendamisega.
Isikliku töö tasakaalupanus on 125 eurot.
Paaritöö tasakaalupanus on 150 eurot.
Organisatsiooni või ärikonstellatsiooni tasakaalupanus 150 eurot.
Ühe konstellatsiooni mõju on väga sügav ning seda on võrdsustatud 140 tunni psühhoteraapiaga.
NB! Isiklik töö palun broneeri varakult ette! Soovi korral võta ühendust ja broneeri endale aeg.
Võimalik on info saamiseks ning otsuste tegemiseks teha teste. Testi hind on 15 eurot.
Kui teed testi või isikliku töö, siis osalustasu tasuma ei pea.
Tasuda saab nii sularahas kohapeal kui ülekandega. Ettevõttele on võimalik esitada arve. Arve soovist palun anna mulle teada.
Arveldusarve andmed leiad siit: https://www.hingeelutuba.ee/kontakt-koostoo/
Tulla ja lahkuda võid alati nii nagu Sulle sobib!
NB! Palun anna kindlasti enda osalemisest ja/või isikliku töö tellimisest teada minu isiklikus messengeris või kodulehe kontaktidel https://www.hingeelutuba.ee/kontakt-koostoo/, kuna kohtade ja tööde arv on piiratud!
Pakume alati teed, kohvi ja midagi näksimist.
NB! TEEN KA INDIVIDUAALSEID VASTUVÕTTUSID konstellatsioonimeetodiga. Soovi korral palun kirjuta mulle ja lepime aja kokku. Hetkel kodulehe kalendris aegasid ei ole!
Olen sertifitseeritud perekonstellöör, süsteemne terapeut ning äri- ja organisatsiooni konstellöör. Seega teen nii perekonstellatsioone kui organisatsiooni ja ärikonstellatsioone. Oman struktuursete konstellatsioonide väljaõppe sertifikaati. Õppisin Eesti Süsteemsete Lahenduste ja Konsultatsiooni Instituudis. Minu õpetaja on Olga Knjazeva, Vlad Syritsa. Olen läbinud meistrilasse ning täiendkoolitusi Maire Taska, Tiiu Bolzmann`i, Stephan Hausner`i, Marianne Franke-Gricksch jt. Tänaseks olen teinud ca 1000 grupi- ja individuaalset konstellatsiooni ning sellest rikkalikust praktikast olen õppinud väga palju. Olen Eesti Professionaalsete Konstellööride Assotsiatsiooni (EPKA) liige http://epkaest.com/team/ulle-leesmaa/.
Olete alati südamest oodatud!
Armastusega
Ülle

Details

Date:
november 21
Time:
6:00 p.l. - 8:30 p.l.
Event Category:

Organizer

Ülle Leesmaa
Email
info@hingeelutuba.ee
View Organizer Website

Venue

EluTuba
Jaama 4
Türi, Eesti
+ Google Map